Ons lokaal verhaal

Wat is De Grote Markt.be?

De Grote Markt is een marktplaats voor lokale ondernemers in mode en accessoires. Lokale initiatieven worden in de kijker gezet en krijgen de kans hun producten aan te bieden aan het grote publiek. Onze marktplaats is in principe een verlenging en versterking van de lokale handelaar, maar dan online.

De consument kan dit lokaal talent ondersteunen door hun producten aan te kopen via de webshop. Zo krijg je unieke Belgische en kwalitatieve producten aan een eerlijke prijs. 

Waarom mode en accessoires?

Wij, van De Grote Markt vonden het moeilijk om lokale mode zoals truien en t-shirts te vinden. Tegelijkertijd zagen we dat start ups het enorm lastig hadden om een groot budget vrij te maken voor marketing. 
Wij willen beide problemen in één keer oplossen, door alle start ups in mode en accessoires op één marktplaats samen te brengen en gezamenlijk sterker in onze schoenen staan.

De Grote Markt helpt lokale makers om hun producten te promoten en te verkopen. Aan de kant van de consument bundelen we alle producten en krijgen ze één punt waar ze de verschillende producenten op kunnen vinden. 

Wat doen we voor onze partners?

De Grote Markt helpt partners die actief zijn in mode en accessoires om hun producten op de markt te zetten. Dat doen we niet alleen door marketing, maar ook door echte sales. 

Partners die zich inschrijven voor een traject op het platform krijgen in ieder geval zichtbaarheid bij duizenden consumenten. Aangezien de producten letterlijk te koop worden aangeboden op onze online marktplaats, realiseren we met onze marketing ook heel wat sales. 

Sinds we samenwerken met De Grote Markt zijn onze verkopen een stuk de hoogte in gegaan. We halen sales via hun platform, maar ook op onze eigen website realiseren we plots meer verkoop. Hierbovenop groeien we weer een stuk met naambekendheid. 

LESCAUT

Wij zijn superslecht in het vermarkten van onze producten, maar we zijn goed in het grafisch ontwerp. Daarom hebben we partijen zoals De Grote Markt broodnodig. Zij zorgen dat onze motor blijft draaien en dat wij verkopen. Wij blijven lang partner! 

– Label Z

Wie zit er achter De Grote Markt.be?

Louis Bouckaert

Vers van de schoolbanken en op zoek naar een eerste uitdaging, dat is de reden waarom ik mij aansloot bij het team van als Sales Verantwoordelijke.

Dries Kitslaar

Geboren en getogen te Antwerpen. Marketeer van opleiding en gepassioneerd door mode. Dit is voor mij een passieproject waar ik me volledig op stort.

Matthieu Bout