De kledingwinkel van de stad

De kledingwinkel van de stad

Op De Grote Markt vind je kledij van lokale ontwerpers. We spitsen ons specifiek toe op lokale kleding en accessoires. Zo heb je ontwerpers als KLEIR., LESCAUT, Joh Clothing en vele anderen. Al onze merken hebben een specifieke en lokale link. Die link kan bijvoorbeeld liggen bij een stad of gemeente.

Wat we bij De Grote Markt willen vermijden, zijn grote corporates met weinig verhaal. De Grote Markt is dan ook continu op zoek naar ontwerpers die hun kleding en accessoires willen aanbieden via ons platform.

Heb jij een merk met een leuke collectie? Of ben je een designer met een leuk idee? Aarzel dan niet om contact op te nemen via info@degrotemarkt.be.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.