Cadeautips feestdagen

Cadeautips feestdagen

De feestdagen komen stilletjes aan dichter in de buurt en de stress voor de geschikte cadeaus loopt al op. Op www.degrotemarkt.be vind je talloze ideeën. Lees dit artikel verder als je een beetje inspiratie wel kunt gebruiken!

Strikjes

Een cadeau voor je nonkel? Of je beste vriend? De strikjes van Hansen Bow Ties zijn het ideale cadeau tijdens de feestdagen. Ze zijn uniek en laten je met zekerheid schitteren. Af en toe eens anders dan anders, kan nooit kwaad toch?  

Horloges

Mijn persoonlijke favoriet. Hiervoor moet je budget net een tikkeltje hoger liggen maar wie is nu niet blij met een horloge? Heb je geen idee waar je moet beginnen om het perfecte horloge te vinden? Neem eens een kijkje naar de horloges van Lescaut of Amis d’Anvers. Wat leuk is aan Lescaut, is dat er een stiekeme referentie naar de stad Antwerpen inzit. En waarom Amis d’Anvers? Wanneer je je horloge beu bent, kun je los een nieuw bandje kopen! Zo heb je een nieuw horloge zonder dat je een nieuwe moet aanschaffen!

Kleir trui

Zowel voor mannen als voor vrouwen een echte aanrader. Zeker als je in Antwerpen woont. De truien van Kleir zijn een handig maar vooral ook grappig cadeau. Deze truien bezitten allemaal een unieke Antwerps gezegde. Wil je punten scoren? Kies dan voor de ‘KZIENAGEIRE”-trui, of wil je wat humor in je cadeau verwerken? Ga voor ‘JUFFRATOERTJES’- of ‘DOEDISGEWOON’-sweater. Deze truien zijn ook voor kinderen beschikbaar!

Zonnebril

Je kent het wel, die tante die altijd maar bezig is met het milieu? Of die de wereld wil verbeteren? Ja ja, ze zitten in wel bijna elke familie. Een ultiem cadeau voor hun zijn de zonnebrillen van W.R.YUMA. Zij zijn bezig met het ontwerpen van zonnebrillen, die gemaakt worden met het afval uit de schelde.

Juwelen

Last but not least, juwelen. Hier kun je nooit de fout mee ingaan. Een ring voor je lief? Kies voor ‘Liefde met een hoek af’-ring van FleurZefa. Of ga voor de klaver oorbellen die jouw moeder voor altijd wil geluk zal dragen. 

Zo, nog altijd geen inspiratie gevonden na het lezen van dit artikel? Twijfel dan zeker niet om zelf nog eens een kijkje te nemen op www.degrotemarkt.be voor nog meer inspiratie en cadeautips!

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.