De trends in truien van 2019

De trends in truien van 2019

De herfst en winter komen. Tijd dus om te shoppen en meegaan met de trends van 2019. Ben je zelf niet echt bezig met mode maar wil je toch modieus door het leven gaan dan zijn dit de tips die je nu moet kopen en dragen. 

Men in Black

Wil je stoer overkomen, geen opvallende kleding dragen en meegaan met de trends dan is zwart jouw kleur. Met een basic zwarte jeans, leuke chelsea boots en een zwarte trui geraak je al heel ver. Shop een van onze zwarte truien op degrotemarkt.be van onze merken chaud, Antwerp Only en de kempen. 

Effen look

Een nieuwe trend in de fashion is uw kleding combineren met kleuren uit hetzelfde kleurenpalet, tone on tone. Beige kleuren zijn altijd makkelijke te combineren. Een beige Chino, klassieke schoenen en een beige sweater/coltrui is de perfecte combinatie. Enkele regels die je moet onthouden zijn: breek je outfit met getextureerde stuks, draag veel lagen en draag verschillende tinten van dezelfde kleur. 

Navy 

Met donkerblauw zit je altijd goed. Deze kleur bijna op alles te combineren. Een leuke jeans, witte sneaker en jouw winterjas over een navy trui kan perfect! Enkele merken die mooie navy truien hebben zijn Kleir, Chaud en kempen. 

Coltrui

Net als vorig jaar is een coltrui nog steeds hip. Je kan deze dragen op drie verschillende manieren: oversized, stoer en onder een kostuumvest. Voor een street look kan je de coltrui iets groter dragen dan normaal met een skinny jeans, wil je er formeel uitziet dan is een coltrui onder een pak een echte aanrader en als laatste, als je er stoer wilt uitzien kan je deze combineren met een leren of suède jas.

Kijk vooral eens naar wat wij te bieden hebben van onze lokale ontwerpers en ondernemers. Klik hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.