Zo draag je knielaarzen

Zo draag je knielaarzen

Knielaarzen à la Ariana Grande, je kent het wel. Je ziet ze liggen in de winkel en het is liefde op het eerste gezicht. Wanneer je ze aanhebt, besef je dat ze als gegoten zitten waardoor je nog verliefder wordt. Je moet dit paar absoluut hebben! Maar dan denk je: hoe moet ik deze laarzen combineren? In dit artikel geef ik jou een paar tips over hoe je ze stijlvol kan dragen.

Als eerste moet je zorgen voor een balans tussen ‘braaf’ en ‘sexy’. Om voor die ideale, stijlvolle look te gaan is het daarom het mooist wanneer je deze laarzen combineert met kleding die iets meer bedekkend is.

Look #1: Skinny jeans

Een look waarmee je nooit iets mis kan doen, is de skinny jeans in combinatie met de hoge laarzen. Het zijn dan ook de enige jeans die met deze laarzen samengaat. Denk maar aan de flared jeans of de mom jeans: ze zijn veel te breed om deze in de laarzen te dragen. Je kan ze er natuurlijk ook over doen, maar dan verlies je een groot deel van de laars, wat natuurlijk wel jammer is.

Het beste is om de kleur van jouw laarzen te laten verschillen met die van je broek. Als je bijvoorbeeld een zwarte broek combineert met zwarte laarzen, lijken je benen korter.

Look #2: Midirok of jurk

Waarschijnlijk had je aan deze look nog niet gedacht, aangezien een groot deel van de laarzen verborgen wordt onder de rok. Het is dan ook een echte kunst om de ideale rok te vinden die niet te lang of te kort is. Deze combinatie past goed bij de winterse look en is bovendien erg stijlvol.

Ook in combinatie met een jurk moet je letten op de lengte. Wanneer je bijvoorbeeld iets te veel been laat zien, kan het snel een tikkeltje ordinair overkomen. Draag je laarzen die tot over de knie komen? Draag dan een jurk waarbij het vrij stukje been de grootte heeft van een hand. Als je deze tip toepast zit je nooit verkeerd!

Look #3: Lange jas

De combinatie van een lange jas met de lange laarzen doet het altijd goed. Het maakt niet uit met wat je het combineert. Een rok, een broek… je hebt altijd een stijlvolle uitstraling. Bovendien geeft een lange jas extra lengte, wat altijd mooi meegenomen is.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.