Doe je ding!

Doe je ding!

Iedereen kent het wel: je bent aan het shoppen met je vriendinnen en je ziet opeens een leuk kledingstuk hangen dat iets gewaagder is dan de rest. Je durft het niet uit de rekken halen om te passen, want je weet niet of het bij je past en of je vriendinnen het wel mooi gaan vinden. Wanneer je thuiskomt ben je boos op jezelf omdat je het niet geprobeerd hebt. Hier moet iets aan veranderen!

Heel veel mensen houden rekening met de mening van anderen, meer dan met die van zichzelf. Ze durven niet experimenteren omdat ze te onzeker zijn over wat anderen hierover te zeggen hebben. Stop hier mee! Durf uit je comfortzone te gaan!

Vooral in je jongere jaren ontwikkel je je eigen stijl. Dit al dan niet zoals voorgeschreven is vanuit de modewereld, of wat op dat moment ‘in’ is. Wanneer jouw stijl niet overeenkomt met de standaard stijl spring je er meteen uit en word je misschien zelfs nagekeken en/of bekritiseerd.

Tip: probeer deze mensen gewoon te negeren en doe je eigen ding. Sommige mensen zijn gewoon jaloers omdat jij het wel durft en zij niet, ook al willen ze het wel maar hebben ze schrik voor de eventuele negatieve reacties.

Als jij die specialere broek of dat gewaagde truitje wil dragen, doe het dan gewoon. Iedereen is uniek, iedereen heeft zijn eigen stijl. Trek je niets aan van de mening van anderen. Als je gewoon draagt wat je mooi vindt en waar je je goed bij voelt, zal je merken dat je er gelukkiger van wordt!

Doe gewoon je ding!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.