Kleding hacks

Kleding hacks

Kleding hacks die iedereen moet weten

Sta je ook elke ochtend enkele minuten te staren naar je kleerkast? Zeer kostbare minuten zelfs. Is je favoriete T-shirt weer eens verkreukt of hebben je witte t-shirts last van gele oksels? Met onze wekelijkse/maandelijkse hacks wordt je leven al een stuk makkelijker.

Geen tijd om kleren te drogen

We zijn allemaal ‘s avonds wel eens de droogkast vergeten opzetten waar bovendien onze favoriete trui nog inzat. Met als resultaat een natte trui en uiteraard hebben we ook echt niets anders meer om aan te trekken. Na enkele minuten radeloos er de haardroger op los te laten besluiten we dan om het er toch maar op te wagen. Dit beklaag je je natuurlijk al de minuut wanneer je uit de deur stapt en je realiseert dat een ochtend in een klamme trui niet echt bevorderlijk is voor je humeur.

Nu volgende hack maakt hier voorgoed mee komaf. Steek gewoon nog snel een droog dik kussen bij in je droogkast. Dit kussen absorbeert een groot deel van het vocht waardoor je favo trui droog is tegen de tijd dat je koffie op is.

Zo krijg je die vieze gele vlekken weg

Je wilt je T-shirts zo fris en stralend wit mogelijk. Helaas is het warme weer hierin een grote boosdoener. Gele vlekken ter hoogte van je oksels die je er niet meer krijgt. T-shirt weggooien? Fout! Met deze simpele hack ziet je kleding weer fris en stralend wit.

Neem een emmer, vul deze met warm water en doe er een flinke scheut azijn bij. Leg daar je T- shirt met gele zweetvlekken in, laat dit een paar uur intrekken en steek deze bij de andere witte was.

Enjoy your day!
Blijf onze blog op degrotemarkt.be volgen voor meer hacks die je leven een stuk makkelijker zal maken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.