Kleuren en trends herfst 2019

Kleuren en trends herfst 2019

Zaterdag 21 september is het weer zover: de start van de herfst! Een nieuw seizoen betekent natuurlijk een nieuwe garderobe. Elk seizoen komen er weer nieuwe trends naar boven. Heb je geen idee welke outfit je moet dragen of welke kleuren in zijn? In dit artikel kom je het te weten!

De kleuren die deze herfst volop terugkomen zijn rood, oranje, roze en beige. Naast deze kleuren zijn herfsttinten zoals bruin, mosterd, roest en olijfgroen ook overal te vinden. Weinig inspiratie of tijd om een geschikte combinatie te zoeken? Meng bijvoorbeeld een rode tint gewoon met de soberste van alle kleuren, namelijk wit. Werkt altijd!

Deze herfst maken de prints volop hun comeback. Dé prints die hier bovenuit steken zijn de luipaardprint en de zebraprint. Hiervan is de zebraprint overduidelijk de nieuwe favoriet. Truien, midi-jurken, riemen en schoudertassen worden hier het meest van verkocht. Niet alleen kleding, maar ook schoenen krijgen een printje. Laarzen met slangenprint zijn niet te missen op de catwalks.

Vind je een geprinte outfit of schoenen iets te gewaagd? Begin dan met een accessoire. Scrunshies met luipaardprint, een riem met een printje… mogelijkheden genoeg! Hoe je met weinig inspanning een sobere outfit kan doorbreken.

Net zoals vorig jaar blijven de bontachtige texturen populair. Denk maar aan de teddy-coats. Enkele minuutjes wandelen over de Meir en je had al 10 verschillende soorten gespot!

Een van de belangrijkste accessoires voor het najaar van 2019 zijn de dikke riemen. Het is de ideale manier om jou het perfecte goedgevormde figuur te geven. Dit wordt gedaan door middel van oversized blazers of truien, luchtige jurken enzovoort.

Een geheel nieuwe manier om dingen te stylen is om bijvoorbeeld zichtbare sokken te dragen met platte schoenen of open hakken. Half doorzichtige, kleurrijk gestreepte, glittersokken… het kan allemaal! Bovendien is het een leuk extraatje om toe te voegen aan jouw outfit.

Met deze tips zie je er deze herfst ongetwijfeld op je best uit!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.