Origineel naar school

Origineel naar school

A Pulleke goei genen De Grote Markt

Het begint weer te naderen. De schoolperiode komt er binnenkort weer aan. Hoe stuur jij je kinderen terug naar hun klasje? Gaan ze in’t nieuw en laten ze meteen een indruk achter? Op De Grote Markt hebben we enkele leuke stuks voor jong en oud.

Voor jongens en meisjes die hun Antwerps chauvinisme niet onder de schoolbanken kunnen steken, hebben we de Antwerpse merken KLEIR en A Pulleke in petto. Deze truien en shirts komen met leuke en gezapige uitdrukkingen. Wees maar zeker dat jouw kindje meteen een indruk achterlaat. Kids houden van dit soort gekkigheden, dus maak er gebruik van.

Als je shopt de degrotemarkt.be, dan shop je bij lokale initiatieven in mode en accessoires. Hiermee ondersteun je onze eigen economie en daar worden we toch allemaal beter van, niet?

Kleir Antwerp Paljas jongenKleir Antwerp Allokes Meisje

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.