Waistcoat

Waistcoat

De waistcoat is een gilet zonder mouwen. Hij wordt soms ook wel eens een bodywarmer genoemd. Het is een stuk dat vaak gedragen wordt door de Engelse elite. Een stukje modieuze klasse dat vaak samen gaat bij het drie deels maatpak.
De waistcoat heeft verschillende modellen. Sommigen hebben een langere achterzijde. Die biedt wat extra bescherming van de onderrug. Vaak hebben ze diepe zakken zodat u er uw spullen in kwijt kan. Bijvoorbeeld uw sleutels of mobiele telefoon.
De gilet weegt niet bijzonder veel en biedt de gemakkelijke bewegingsvrijheid. Handig als u zich toch stijlvol wilt kleden, maar geen maatpak wilt dragen.

Een waistcoat als bodywarmer voor ieder seizoen

Draag de waistcoat in combinatie met je maatpak om er klassevol uit te zien, maar je kan hem ook perfect dragen als extra bescherming tegen koude en wind in de winter. De gilet kan als modieus stuk op een hemd, maar ook op een T-shirt.

Gilets komen in een combinatie van allerhande materialen. Zijde, velours, flanel, etc.

Bij De Grote Markt hebben we waistcoats van ESC by Pim. Combineer ze samen met de pochetten van Two Fold Square en je hebt een prachtig ensemble.

De Grote Markt is ook nog op zoek naar klassevolle maatpakken voor op de webshop. Ken je zo’n kledingmerk dat zijn pakken hierop wenst te verkopen? Aarzel niet ons te contacteren op info@degrotemarkt.be.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.