Gemini

Gemini

Oorspronkelijk begonnen in bijberoep door twee Belgische tweelingbroers, is Gemini nu de grootste producent van natuursteenarmbanden geworden. Sinds de oprichting in 2013 is het een van de snelst groeiende sociale bedrijfsprojecten in België.

Het doel van Gemini is het produceren van hoogwaardige armbanden voor heren. Het moet voor mannen acceptabel worden om een armband te dragen om hun outfit af te maken.

Tegelijkertijd is Gemini maatschappelijk verantwoordelijk en willen ze het goede doen voor de samenleving. Elke dag werken meer dan 60 medewerkers aan de productie en verzending van onze handgemaakte armbanden.

Samen met hun lokale partners bouwen ze aan een wereldwijd merk. Maar wat maakt een goed merk? Waar geloven ze in? En waarom is er zo’n groeiende gemeenschap van Europese volgers voor het Gemini-verhaal?

Natuursteen van over de hele wereld.
Een van de belangrijkste eigenschappen van Gemini is de keuze voor natuursteen van topkwaliteit. De stenen die worden gebruikt voor hun armbanden zijn afkomstig uit de hele wereld, uit de VS naar Mexico tot Zuid-Afrika naar Azië. De stenen zijn echte elementen van Moeder Aarde en elke partij stenen is iets anders qua kleur.

Wees anders.
Ze werken samen in co-working spaces in heel Europa, waar hun reis hen ook brengt … Wanneer iemand in hun team komt, vragen ze niet om een cv of een motivatiebrief. Ze photoshoppen hun foto’s niet: hun producten en modellen zijn geweldig zoals ze zijn… Als je zin hebt om lid te worden van de Gemini-familie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via hun Instagram.

Handgemaakt in België – Social Business.
Sinds de oprichting in 2013 werkt Gemini met lokale projecten die kansen bieden aan mensen die geen toegang hebben tot de reguliere arbeidsmarkt.
In 2019 heeft Gemini gemiddeld meer dan 60 mensen per dag in dienst bij deze projecten.
Ze dragen met trots het officiële Handmade in Belgium-logo en ze blijven de komende jaren geweldige producten leveren terwijl ze tegelijkertijd goed werk leveren!

Heb je interesse in de armbanden van Gemini, neem snel een kijkje op onze webshop.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.