Fotoshoots

Fotoshoots

Op De Grote Markt houden we van leuke fotoshoots. Wij helpen onze partners aan enkele leuke foto’s door af en toe eens een fotoshoot te organiseren. Tijdens deze fotoshoots krijgen onze modellen een combinatie van verschillende kledingstukken. Bijvoorbeeld een trui van Kleir Antwerp, een armband van Gemini en pet van TailsUp. Op die manier houden we de kosten beperkt voor onze partners en voor onszelf, maar kunnen alle partijen genieten van leuke productfoto’s.

Bij De Grote Markt proberen we onze fotoshoots altijd met een bekende persoon te realiseren. Zo hebben we al een heuse fotoshoot kunnen doen met Angel Redondo en Toon Van Eekert van Kurkdroog. Of met acteur Jeroen Van Dyck. We hebben ook een keer geluk gehad om Alex Agnew tegen te komen. Die ging met plezier op de foto met een trui van Kleir Antwerp. Op die trui pronkte “doedisgewoon”.

Kortom, we willen leuk beeldmateriaal voorzien voor onze partners. Bekijk al eens wat we gemaakt hebben op onze Instagram.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.