T-shirts ontwerpen

T-shirts ontwerpen

Wil je graag T-shirts ontwerpen? Hier vind je de correcte info omtrent het ontwerpen van modieuze shirts.

Bij De Grote Markt hebben we talrijke ontwerpers als partners. Gaande van KLEIR, A Pulleke, Vantstad, Cookietown, Chaud Antwerp, Antwerp Only en vele meer. Sommigen met sappige opschriften, anderen met prachtige illustraties.

We beantwoorden graag jullie vragen over het ontwerpen van T-shirts. Als je meer vragen hebt, bel of mail ons gewoon. Voor nu zullen we u door enkele van de beste softwareprogramma’s leiden voor het ontwerpen van een t-shirt – en als u op zoek bent naar een budgetoptie, bekijk dan onze selectie van de beste gratis t-shirtontwerpsoftware.

Adobe Illustrator

Illustrator maakt deel uit van de Adobe Suite en is een van de meest gebruikte programma’s onder grafisch ontwerpers. Werken in vectorafbeeldingen (wat we nodig hebben voor zeefdrukken of borduren!) Betekent dat u multidimensionale, gelaagde illustraties, logo’s en typografie kunt maken. Het nadeel? Het prijskaartje.

Adobe Photoshop

Photoshop maakt ook deel uit van de Adobe Suite, maar omdat het geen vectorprogramma is, heeft het verschillende toepassingen. Met dit programma kun je afbeeldingen van hoge kwaliteit bewerken en unieke foto-effecten creëren. Bovendien kunt u online werk maken zoals u dat in Illustrator zou doen, maar in gedachten houdend dat het niet vector is (wat betekent dat het niet geschikt is voor een zeefdruk, hoewel DTG-afdrukken mogelijk is). Het nadeel? Nogmaals, prijskaartje.

CorelDraw

T-shirts ontwerpen kan ook met CorelDraw. Dit is een gratis downloadbaar programma waardoor het een geweldige budgetoptie is voor beginners. Als een grafisch programma voor vectoren, heb je veel vrijheid bij het ontwerpen en krijg je veel van dezelfde functies als Illustrator zonder te moeten betalen voordat je klaar bent. Het nadeel? Als je nieuw bent met ontwerpen, is dit programma niet specifiek voor t-shirtontwerpen, dus het kan even duren voordat je het onder de knie hebt.

Graffix Pro Studio

Dit programma is speciaal gemaakt voor het ontwerpen van T-shirts en is zeer gemakkelijk te gebruiken en een geweldige optie voor beginners. Het nadeel? Hoewel het de dingen leuk en eenvoudig maakt, betekent dit ook dat je vrij beperkt bent met wat je kunt doen in het programma. Helaas komt deze met een prijskaartje.

Inkscape

Onze laatste aanbeveling is nog een gratis vectorprogramma. Het werkt vrijwel hetzelfde als Illustrator en stelt u opnieuw in staat om een ​​reeks multidimensionale afbeeldingen te maken die geschikt zijn voor zeefdruk en borduurwerk. Het nadeel? Het kan geen grote bestanden verwerken in vergelijking met Illustrator.

Wil je nog meer weten over het ontwerpen van truien en T-shirts? Aarzel niet ons te contacteren. We brengen je graag in contact met onze partners om jouw ideeën in productie te brengen.

Cheers

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.