Waterdichte rugzakken

Waterdichte rugzakken

Zoek je waterdichte rugzakken? Dat kan op De Grote Markt. Wij volgen namelijk het assortiment van het modieuze merk DEW. Dit Antwerpse brand van weatherproof backpacks heeft reeds verschillende succesvolle Kickstarter campagnes achter de rug.

Verschillende modellen, Vlaamse kleuren

Op De Grote Markt volgen we verschillende collecties van DEW. Zo hebben we de Verge en de Avail. Hun kleinere backpack, de Verge, is een drybag voor alledaags gebruik. Een hypercool, maar simpel model. De Avail daarentegen, is hun flagship model. Deze waterdichte rugzakken hebben alle toeters en bellen. Een ruim model met alles erop en eraan. Je wikkelt de opening een paar keer om zijn as en hij blijft waterdicht.

De modellen van DEW komen in Vlaamse kleuren. Daarmee bedoelen we traditionele grijswaarden en bordeaux.

AVO – KickstarterIndiegogo

Momenteel heeft DEW nog een campagne lopen op Indiegogo. De campagne was aanvankelijk gelanceerd op Kickstarter, maar ze besloten om er nog een schepje bovenop te doen.

Deze waterdichte rugzakken zijn ongelofelijk populair bij jong en oud, dames en heren. Een fashion item met een functie en buitengewone kwaliteit. Veel sterker dan de traditionele rugzakken. Dat voel je wanneer je ze draagt.

Voor trendy pendelaars is dit een uniek model. Een musthave. Je steekt je elektronica erin en je hoeft je geen zorgen te maken om een druppeltje regen. De rugzak beschermt alles wat erin zit.

Check dit nieuwe Antwerpse modemerk zeker op De Grote Markt.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.