fbpx
Koop lokaal en steun initiatieven van bij ons

Hansen Bow Ties

Hansen Bow Ties oprichters
Hansen-Bow-Ties

Hansen Bow Ties, het verhaal van een jonge ondernemer die een frisse look aan zijn outfits wou geven!

Wie, of eerder wat, zijn Hansen Bow Ties?

Hansen Bow Ties zijn de heropleving van de klassieke vlinderdas. Ze zijn ontwikkeld door Kenneth Hansen, een jonge ondernemer in het hartje van Antwerpen. Zelf werkt hij als digitale consultant en helpt zo bedrijven om de stap naar online te zetten.

Om zijn project op poten te zetten deed Kenneth beroep op een crowdfundingcampagne.

“De doelstelling was om 3.500 euro bijeen te halen. Dat is ons enorm gelukt! Want nu staat de teller zelfs al op 3.845 euro. Ons publiek gelooft dus zeker in het concept.” Het opgehaalde bedrag moet enerzijds het druk- en confectiewerk en anderzijds het verpakken financieren.

Waarom zou ik voor Hansen Bow Ties kiezen?

Deze Bow Ties zijn iets volledig nieuw. Ze kunnen je helpen om de saaie klassieke tinten van een kostuum door te breken. Ze geven jouw stijl net die hippe look die hij nog ontbreekt. Maar, zo zijn er natuurlijk al duizenden merken.

Wat Hansen zo speciaal maakt is dat ze hun vlinderdassen niet uit satijn maken, maar uit katoen. Dit geeft de vlinderdassen al een betaalbaarder prijskaartje! Ook maken ze gebruiken van een simpel schakelsysteem, waardoor je ze makkelijk aan en uit kan doen! Kortom: Ze zijn de ultieme finishing touch die jouw outfit nodig heeft!

Hansen Bow Ties Vlammen

Wat wil Hansen bereiken?

Hansen had ons verteld dat de overige opbrengst van de vlinderdassen gebruikt gingen worden om een webshop te financieren. Dat is natuurlijk waar wij in the picture kwamen! Wij waren enorm geïnteresseerd in het levendig en fris verhaal dat deze jonge ondernemer ons te vertellen had! Wij hebben hem daarom ook meteen een plaats aangeboden in onze webshop!

Keep on going strong Hansen!

Louis Bouckaert

Ik ben de Content Creator en Salesman bij De Grote Markt.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×
×

Winkelmand

%d bloggers liken dit: